Eyvind Alnæs, som står bak HR Rådgivning, har over 30 års ledererfaring fra kjente norske firmaer som bl.a. tidligere Jordan a.s. og Ringnes, som HR-direktør og  HR-manager, og  som rådmann  (kommunedirektør) m.m i  flere kommuner. 

Jeg har utdanning i samfunnsvitenskapelige fag fra Universitet i Oslo (Cand.mag/bachelor) og har en Master of Managementgrad fra BI i Human Resources (HR)-fag.

Ut over dette, er jeg er også sertifisert på en rekke HR-verktøy til bruk ved rekruttering, teamutvikling og lederutvikling, og er også sertifisert coach (NLP). Jeg bruker kun anerkjente tester og verktøy. 

Gjennom årene har jeg ledet og gjennomført store omstillingsprosesser i både private og offentlige virksomheter uten store konflikter, og kommet i mål i henhold til mål og budsjett.

Jeg  vil gjerne hjelpe din virksomhet i forbindelse med rekruttering, omstilling eller andre HR-relaterte problemstillinger.

Målgruppen er små og mellomstore private bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter.

Med min lange erfaring som leder i privat og offentlig virksomhet, og med bruk av faglig anerkjente metoder og verktøy, er jeg sikker på at jeg kan bistå din virksomhet med å gjennomføre optimale HR-prosesser.

Og kanskje det best av alt: jeg har ikke høye kostnader til dyre lokaler etc., og kan derfor tilby svært konkurransedyktige priser.